Muzikanten gezocht

Brassband Harp & Luit zoekt versterking

Momenteel zijn er bij de Brassband een aantal vacatures die we graag ingevuld zien. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om bij een gezellige vereniging te spelen en die ook bereid zijn om zich voor deze vereniging in te zetten. Repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Vuren. Per jaar hebben wij gemiddeld 6 optredens en eens in de 3 jaar organiseren wij een concert reis naar het buitenland. Zo zijn wij reeds naar Praag, Frankrijk, Duitsland en Denemarken geweest en onlangs hebben we mee gedaan aan het Vlaams Open Brassband Kampioenschap in Mechelen. In november vorig jaar hebben we meegedaan aan een concours in Zutphen. Hier hebben we een fantastisch resultaat behaald van maar liefst 92,67 punten. Een vereniging met perspectief en uitdaging dus. Ben je geïnteresseerd, kijk dan hieronder bij de vacatures of er iets voor je bij zit.

Solo Cornettist(e)
Speel je al langer cornet, of trompet en wil je ook cornet spelen, op minimaal C-niveau en wil je onze sectie komen versterken, dan ben je welkom

1e Trombonist
Speel je al Trombone (in Bes) op minimaal C-niveau en wil je de gezelligste sectie van de club komen versterken, dan ben je welkom

Slagwerkers
Wij zoeken minimaal 1 of 2 volwaardige en allround slagwerkers. Ben je zowel melodisch en ritmisch slagwerker en ben je ook van mening dat een band alleen mooi kan spelen als er ook een goede slagwerksectie achterstaat, reageer dan z.s.m.

Lijkt het je leuk om op één van deze posities in een brassband te spelen en speel je minimaal op C-niveau, neem dan contact met ons op d.m.v. een mailtje naar voorzitter@brassbandharpenluit.nl. Dan nemen we z.s.m. contact met je op. 

Laat een reactie achter