Steun Harp & Luit GRATIS!!!

Om extra inkomsten in te genereren heeft Brassband Harp& Luit zich aangemeld voor Sponsorkliks.

Voor iedereen die Brassband Harp & Luit een warm hart toedraagt is het nu mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren door al je aankopen die je doet bij webshops via sponsorkliks.nl te plaatsen.

Hoe werkt het?
Wanneer je een bestelling wilt plaatsen bij bijvoorbeeld Coolblue, ga je eerst naar sponsorkliks.nl. Op de homepage voer je bij ‘Wie wilt u sponsoren?’ Brassband Harp & Luit in. Of je klikt op het logo hieronder of dat op de Homepage staat. Vervolgens wordt een pagina geopend met daarop alle deelnemende webshops. Nadat je de gewenste webshop selecteert wordt je automatisch naar deze webshop doorgestuurd. Plaats je bestelling en je hebt een mooie bijdrage voor Harp & Luit verdiend! Gewoon vanuit je luie stoel!

Met welke aankopen kan ik Harp & Luit ondersteunen?
Dit kan natuurlijk via de aankoop van artikelen (Coolblue, Bol.com) Maar ook uit eten, eten laten bezorgen, reizen, boodschappen, energieleveranciers et cetera. Zolang je het maar via internet kunt bestellen. 

Ontzettend veel en bekende ketens doen mee, waaronder:

  • Coolblue
  • com
  • Zalando
  • nl
  • Blokker
  • Hema
  • C&A

Op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?show=all vind je een pagina met alle winkels die meedoen.

Wie kan en mag ons ondersteunen?
Iedereen! Dus schakel iedereen in je vrienden en kennissenkring in om via Sponsortkliks.nl onder naam van Harp & Luit te bestellen.

Is bestellen via Sponsorkliks.nl duurder?
Nee! De bedragen die aan de verenigingen worden uitgekeerd komen van inkomsten die bestaan uit commissies welke door de webshops aan sponsorkliks.nl worden betaald voor het aanbrengen van klanten. Het is dus niet zo dat een product besteld via sponsorkliks.nl duurder is dan wanneer je niet via sponsorkliks.nl bestelt. Het kost je dus niets extra!