Harp en Luit huldigt twee jubilarissen tijdens voorjaarsconcert

Tijdens het voorjaarsconcert op zaterdag 11 mei heeft muziekvereniging Harp en Luit uit Vuren twee van haar leden gehuldigd. Esther Kilian en Petra Assink ontvingen uit handen van vervangend voorzitter Dick Burghout het jubileumspeldje en de oorkonde van de muziekbond KNMO voor hun 40-jarig lidmaatschap.

Het voorjaarsconcert stond in het teken van de Britse Brassband muziek. Mooie werken als Hymn of de Highlands en Horizons werden gespeeld, maar ook bekende popmuziek, zoals The Beatles en Queen ontbraken niet. Ook het jeugdorkest en Slagwerkgroep StiX speelden muziek met een Engels tintje.

Verder werd tijdens het concert stil gestaan bij het vertrek van Tim Duijf, de instructeur van Slagwerkgroep StiX. Hij is 6 jaar geleden begonnen met de slagwerkgroep , maar gaat zich nu focussen op zijn eigen bedrijf Lucifers Slagwerk. De vereniging is erg blij met de slagwerkgroep zoals deze er nu staat, en bedankte hem voor zijn enthousiaste inzet.

De muziekvereniging kan terugkijken op een geslaagde avond.

Voor meer foto’s van deze avond kijk op Facebook
https://www.facebook.com/harpenluit/