Oproep reünie 100 jaar Brassband Harp en Luit Vuren

Muziekvereniging Harp en Luit uit Vuren viert haar 100 jarig bestaan in 2020. De voorbereidingen zijn in volle gang. We zijn op zoek naar oud-leden en muzikanten die betrokken zijn en waren bij de muziekvereniging. Zowel orkest als drumband. Om dit jubileumjaar met elkaar te beleven, hebben we jullie hulp nodig. Ben je zelf één van de muzikanten die we zoeken, of ken je iemand? Mail ons dan via 100jaar@brassbandharpenluit.nl

Daarnaast zijn we op zoek naar originele verhalen, anekdotes, herinneringen, foto’s van de afgelopen 100 jaar. Deze willen we gebruiken om ons jubileumjaar in beeld te brengen in een speciale jubileumeditie van “De Oude Bas”. Deze kunnen ook worden aangeleverd via bovenstaand emailadres. Lukt dit niet, laat dan een berichtje achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen.