Grote Verloting & Draaiavond

Grote Verloting 2019 en Draaiavond gaat toch door!!!!

Twee minuten gratis winkelen bij Spar Van der Beek in Vuren. Dat is de hoofdprijs van de Grote Verloting 2019 van muziekvereniging Harp en Luit in Vuren. De leden van muziekvereniging komen aan de deur om de loten te verkopen. Naast deze hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen, zoals een Makita accuschroefboormachine aangeboden door De Houtsnip, een Inventum hetelucht friteuse aangeboden door De Kinderkamer, een lunch voor 2 personen bij Fort Vuren, een cadeaupakket en een cadeaubon aangeboden door Kaasboerderij aan de Linge, cadeaubonnen te besteden bij IJsboerderij De Oude Schuur Vuren, cadeaubonnen voor 2 frites met mayo bij de Friterie in Vuren en knuffelberen van 1 meter. De loten kosten 1 euro per lot. De trekking vindt daarom in tegenstelling tot voorgaande jaren niet plaats tijdens de draaiavond, maar op woensdag 18 december 2019. De opbrengst van deze verloting gebruikt Harp en Luit onder andere voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.

De draaiavond gaat in tegenstelling tot eerdere berichten wel gewoon door op zaterdag 21 december. We gaan er weer een ouderwets gezellige draaiavond van maken. Met veel “vleesprijzen”, zoals gourmetschotels, kippen, rollades en ook de kalkoenen zullen niet ontbreken. Aan de jeugd is ook gedacht door diverse speelgoedprijzen te verdraaien. We beginnen om 19.00 uur in De Koels te Vuren en zullen ca. 30 rondes draaien. Aan het einde van de avond verloten we op het gratis lot een kalkoen. Hiervoor moet u wel in de zaal aanwezig zijn. Maar voor het zover is hebben we een superronde waarbij we een compleet Gourmetpakket verloten op het Rad van Avontuur. Dit bestaat uit: Gourmetschotel voor 4 personen; wijn; stokbrood; borden; bestek; glazen; tafellaken en uiteraard ook een gourmetstel. Dus zonder boodschappen te doen kun je de volgende dag gourmetten!!!!