Fort Concert gaat door!!

GOED NIEUWS!!!!!

In deze zware tijden is het juist prettig als er ook af en toe iets positiefs gebeurt. En dat is nu het geval

Het Fortconcert zondag as gaat gewoon door. Het wordt mooi weer en het terras van het Fort is open. Dus waarom in de tuin zitten als je ook onder het genot van een drankje en hapje kan genieten van de klanken van Brassband Harp & Luit Vuren. Alles uiteraard conform de Corona-protocollen van Het Fort en onze vereniging. Maar als u daar aan meewerkt krijgt u het volgende:

Een luchtig en gevarieerd programma met zomerse stukken als “Soul Bossa Nova”, “Latin Brass” en “Concerto de Aranjuez” (ook bekend als “The Orange Juice Concert”), maar ook muziek die op het Fort thuis hoort zoals de Rogier van Otterloo medley met delen uit Soldaat van Oranje.

Kortom een mooie muzikale middag op een top locatie!