Succesvolle afsluiting seizoen 2016 – 2017

Vrijdagavond 7 juli hebben we traditie getrouw het seizoen afgesloten met een mooi concert op het Dorpsplein.

Voordat de jeugd de avond kon openen hadden we eerst nog een ander heugelijk feit. De winnares van de hoofdprijs van de grote verloting mocht haar prijs, 2 minuten gratis winkelen bij de Spar, nog verzilveren. Onder de klanken van de Brassband heeft Lea Ekelmans haar uiterste best gedaan om in 2 minuten haar boodschappenwagen zo vol mogelijk te krijgen. Gefeliciteerd Lea met je prijs en BertJan bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijs. Hieronder de gelukkige prijswinnares.

Na de prijsuitreiking was het de beurt aan de jeugd. Het opleidingsorkest speelde een leuk gevarieerd programma met oa een mooie solo van Philip van Herwijnen met het werk “Look at Me”.

Uiteraard was ook onze slagwerkgroep StiX aanwezig die er lustig op los trommelde. Kosten nog moeite werden gespaard om het publiek te vermaken. Zo werden er uit diverse kernen van de gemeente drummers ingevlogen om dit gedeelte nog leuker te maken. Het lukte de instructeur van de slagwerkgroep zelfs om het publiek mee te laten joelen.

Ook werd deze avond gebruikt om de vele geslaagden in het zonnetje te zetten. 

Op de foto staan v.l.n.r. Querin Roerbag, Joris de Bruin, Björn Ritmeester, Huib Braamskamp, Hielke Koedoot, Aaron de Bruin, Rowan van Zandwijk, Kjeld Ritmeester en Laurens van Herwijnen. Allen nogmaals gefeliciteerd allemaal.

Tenslotte heeft ook de Brassband nog een paar stukjes gespeeld waaronder een mooie solo van Christel Bron met het stuk “Camile”.

We gaan nu lekker op vakantie en op 23 augustus starten we weer met de repetities van de Brassband, welke op 17 september weer te horen is op Fort Vuren. Wie weet tot dan!

 

Laat een reactie achter