Het seizoen zit er weer op!

Afgelopen week hebben we het seizoen 2018-2019 afgesloten met ons traditionele zomeravondconcert. Helaas waren de weergoden ons wederom weer niet goed gezind en moesten we net als bij het Lingewaalconcert van vorige week zaterdag uitwijken naar De Koels.

Nadat eerst het jeugdorkest o.l.v. Jesse Zandee een aantal nummers gespeeld had was het de beurt aan de jeugd van StiX. Ook hier één van onze eigen slagwerkers die de muzikale leiding had. Namelijk Huib Braamskamp! Dat de jeugd toch erg goed bezig is, iets waar we als vereniging erg trots op zijn uiteraard, bleek later wel tijdens de jaarlijkse uitreiking van de muziek diploma’s. Hieronder het indrukwekkende rijtje van geslaagden:

Myrthe de Haij, Cornet, A-Diploma
Guus van Dijk, Slagwerk, A-Diploma
Björn Ritmeester, Cornet, B-Diploma
Joris de Bruin, Bariton, B-Diploma
Aron de Bruijn, Slagwerk, C-Diploma
Christel Bron, Cornet, C-Diploma
Een mooi rijtje fanatieke muzikanten. Gefeliciteerd allemaal en op naar het volgende niveau!

De geslaagden op een rijtje vlnr: Christel Bron, Joris de Bruin, Myrthe de Haij, Björn Ritmeester, Aron de Bruijn en Guus van Dijk

Na dit feestelijke moment zijn we met publiek en muzikanten naar De Spar gegaan. Daar werd namelijk de hoofdprijs van de grote verloting geïncasseerd. 2 minuten gratis winkelen voor de familie Ritmeester uit Spijk. Mevrouw Ritmeester was al weken in training geweest en wist daardoor voor maar liefst voor ruim € 185,00 aan boodschappen in het karretje te laden. Ook van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs en wie weet bent u volgend jaar de gelukkige.

Mevrouw Ritmeester met een kar vol boodschappen (en nog meer op de kassaband)

Tenslotte heeft de brassband het zomeravondconcert afgesloten met nog een aantal mooie nummers en na de BBQ van gisteravond (waar gelukkig geen foto’s van zijn ?) is voor ons de zomervakantie aangebroken.

Wij beginnen onze eerste repetitie weer op 28 augustus en zijn weer voor publiek te horen op 15 september op Fort Vuren.

Fijne vakantie allemaal!!!!