Grote Verloting Harp en Luit Vuren

Twee minuten gratis winkelen bij Spar Van der Beek in Vuren. Dat is de hoofdprijs van de Grote Verloting 2022 van muziekvereniging Harp en Luit in Vuren.

Naast deze hoofdprijs zijn er nog andere mooie prijzen te winnen. Zo is er een overnachting voor vier personen in een bunker op Fort Vuren, een Bosch accuboormachine aangeboden door Van Ekeren en een barbecue smokey canon aangeboden door De Kinderkamer. Ook is er een cadeaupakket van Kaasboerderij aan de Linge te winnen of sfeerpakketten Riverdale geschonken door Primera Groot. Verder zijn er diverse cadeaubonnen beschikbaar gesteld door respectievelijk Oogdalem, Snoepeiland en IJsboerderij De Oude Schuur Vuren. De loten kosten 1 euro per lot. De leden van muziekvereniging komen de komende weken aan de deur om de loten te verkopen. Heeft u de lotenverkopers gemist, maar u wilt toch loten kopen, stuur dan even een mail naar info@brassbandharpenluit.nl. De trekking vindt plaats tijdens het zomeravondconcert op 8 juli a.s. in Vuren. De opbrengst van deze verloting gebruikt Harp en Luit onder andere voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten.