Grote Verloting Harp & Luit 2017

Twee minuten gratis winkelen bij Spar Van der Beek in Vuren. Dat is de hoofdprijs van de Grote Verloting 2017 van muziekvereniging Harp en Luit in Vuren.

De leden van Harp en Luit komen bij u aan de deur om de loten te verkopen. Naast deze hoofdprijs zijn er nog andere prijzen te winnen, zoals een Philips Airfryer aangeboden door De Houtsnip, een JBL Bluetooth koptelefoon aangeboden door De Kinderkamer, een gezellige high tea  voor 2 personen in het Glasmuseum in Leerdam beschikbaar gesteld door Restaurant Oud Vuren, 2 cadeaubonnen voor De Wereldwinkel in Gorinchem, 2 cadeaubonnen voor de Friterie in Vuren en een mooie vuurkorf. De loten kosten 1 euro per lot. De trekking vindt plaats tijdens de draaiavond van Harp en Luit op zaterdag 16 december a.s. in De Koels in Vuren.

De opbrengst van deze verloting gebruikt Harp en Luit onder andere voor de aanschaf van nieuwe muziek en instrumenten.

Laat een reactie achter