Draaiavond Harp & Luit op zaterdagavond 16 december in Vuren

Er zijn weer vele mooie prijzen te winnen tijdens de jaarlijkse draaiavond van Harp en Luit op zaterdag 16 december in De Koels in Vuren. Tevens trekking van de Grote Verloting.

In Cultureel Centrum De Koels in Vuren zijn op zaterdagavond 16 december weer veel prijzen te winnen tijdens de jaarlijkse draaiavond van muziekvereniging Harp & Luit.  Aanvang 19.00 uur.

Deze draaiavond biedt spanning en gezelligheid en heeft voor iedereen aantrekkelijke prijzen in het vooruitzicht. Met het rad worden onder andere kippen, kalkoenen, gourmetpakketten, levensmiddelenpakketten, wijn, mandarijnen en diverse leuke cadeaus verdraaid. Speciaal voor de kinderen is er het eerste uur van deze avond extra veel speelgoed te winnen.

Ook vindt tijdens deze avond de trekking plaats van de Grote Verloting. Ben je daarnaast aanwezig in de zaal met het gratis lot dat huis aan huis verspreid wordt in Vuren, dan maak je ook kans op een leuke prijs.

De opbrengst van deze draaiavond is voor de aanschaf van muziekinstrumenten en uniformen.

Laat een reactie achter