Mooie 1e prijs voor Harp & Luit

Zaterdag 22 november heeft de Brassband meegedaan aan het Concertconcours van de KNMO in Enschede. De brassband kwam daarbijn uit in de 3e divisie Brassbands. Om 14.15 uur vingen zij aan met als inspeelwerk “The Irish Blessing” van Joyce Eilers. André Kooijman op Bügel, Esther Kilian op Es Hoorn, Nicoline Geelhoed op Bariton en Sander van Tilburg op Euphonium waren de solisten die dit inspeelwerk droegen. Het eerste te beoordelen werk was”The Graces of Love” van Oliver Waespi. Voor dit werk behaalde Harp & Luit een gemiddelde score van 83,83 punten. Het tweede te beoordelen werk was “Diversions, Variations on a Swiss Folksong” van Philip Sparke. Dit werk leverde een gemiddelde van 83,17 punten op wat resulteerde in een gemiddelde van precies 83,5 punten. Een mooie prestatie voor onze club!

Brassband Harp en Luit aan het werk tijdens het concours in Enschede op 22 november 2018